Pegasus Trading b.v.
(+31)(0)166-663831

Over lobsterbox

Er is eindelijk een totaal ander leefsysteem voor kreeft en oesters namelijk de LobsterBox®! Kreeften in de LobsterBox® leven in een gesimuleerde Oosterschelde water omgeving, echter zonder vervuiling. Kreeften blijven niet weken, maar maanden in leven in dit zeer innovatieve bewaarsysteem. Ze zijn helemaal in rust en “stressvrij”. Het vlees is daardoor fijner van textuur en beter van smaak. Geen flauwe kreeften meer en een echte natuurlijke smaak. Natuurlijk, zoals het hoort te zijn!

Voordelen op een rij

Verbetert rendement op kreeft
Met de bestaande bewaartechnieken loopt de kwaliteit van de verse kreeft snel achteruit. In de LobsterBox® blijven de kreeften veel langer in leven zodat u beduidend minder uitval heeft. Dit resulteert in een verbeterde opbrengst per kilogram verse kreeft.

Echt verse kreeft
U kunt het hele jaar door verse levende kreeften verkopen. Dit resulteert in een hoger kwaliteits imago. Verse, levende kreeft en oesters worden nog steeds geassocieerd met luxe en verwennerij. De verbeterde en “diervriendelijke” natuurlijke leefomgeving in de LobsterBox® zorgt voor verse kreeft. Zeker de kenners zullen versteld staan van de kwaliteit van uw verse kreeftgerechten en producten. De mogelijkheden in gerechten met kreeft zijn onbeperkt. Kreeft is vetarm en zeer gezond. Bent u ook continu aan het werk om het imago en de kwaliteit van uw zaak te verbeteren of in stand te houden, dan kan de Lobsterbox® daar zeker aan bijdragen!

Inkoop voordelen
De LobsterBox® maakt het u mogelijk om grotere hoeveelheden kreeft te bestellen. Ook kunt u door meer te kopen inkoopvoordelen behalen.

Geen omzet daling door ruimte verlies
De LobsterBox® is ontwikkeld als keukenapparatuur en niet om in het restaurant te plaatsen. U kunt de Lobsterbox® bij voorkeur plaatsen in de keuken of bijkeuken, maar ook in uw wijnkelder of thuis in uw garage of zelfs buiten onder een afdak. Liefst wel op een plek waar u dagelijks komt.